Lélekgyorsszerviz időpontfoglalás

Emberi, coaching szakmai, hivatalos jogi és erkölcsi meggyőződésemben nyilatkozom: teljes titoktartást vállalok a beszélgetésünk alatt elhangzottakról – személyhez köthető információkat senkinek nem adok át.

1. Válaszd ki a neked megfelelő, szabad időpontot. A 20 perces időkeretekből választhatsz többet is (egyszerre legfeljebb 4-et), igényed szerint. 20 perc költsége 5000 Ft. Utána írd be a nevedet és az elérhetőségedet. Kérlek, pontosan add meg a telefonszámodat a WhatsApp, Viber, Messenger, Facetime alkalmazáshoz, vagy a Skype-nevedet, hogy el tudjalak érni!

2. A foglalásod véglegesítéséhez kérlek fizesd ki a megfelelő összeget PayPalon keresztül. Bármilyen online fizetésre alkalmas bankkártyával fizethetsz, de regisztrációt fog kérni a PayPal, aki a felületet biztosítja. Egyéb fizetési módokat is választhatsz. Átutalhatod az összeget az OTP 11773140-07626935 számú bankszámlára, vagy Revoluton, Transferwise-on keresztül is utalhatsz a nevemre. Fontos, hogy a fizetésnél ugyanazokat az adatokat add meg, mint az időpontfoglalásnál, hogy azonosítani tudjam a fizetést. Keresni foglak a megadott időpontban és platformon.

1. Időpontfoglalás

2. Fizetés

20 percenként 5000 Ft