LÉLEKGYORSSZERVIZ

A lelket nem lehet a klasszikus értelemben vett szervizbe vinni, mint egy autót. Vagy mégis? Az értelmező szótár szerint a szerviz javító, szerelő szolgálatot jelent. Én egy olyan „javító-szerelő” szolgálatot hoztam létre, ahol a szerelő egyfajta lelki szerelő. Az én lelki szervizemben rengeteg emberi történet, érzés és tapasztalat gyűlt össze, amelyek segítenek túlélni, jobban lenni, felszabadulni… Annyi tanulást fektettem abba, hogy emberek gondolkodását, érzéseit kisimítsam, hogy úgy gondolom, mégiscsak hívhatjuk ezt szerviznek. Mi más lenne a dolgom, mint „javító-szerelő” szolgálatot nyújtani az időnként meggyötört, fáradt, kimerült, tragédiát, örömöt megélt lelkeknek?
Saját tapasztalatom és tanulmányaim alapján is tudom, hogy a léleknek, az embereknek időre, megélésre, átgondolásra, időnként pokoljárásra van szüksége az igazi, tartós változásokhoz. Viszont azt is tudom, hogy ezeknek a folyamatoknak a megindításához kell egy helyzet, egy motor, egy mondat, egy jó gondolatsor, egy rajtunk kívül álló valaki véleménye, egy drive, ami elindít az úton. Egy felismerés, vagy a probléma megértése is továbblendít a nehézségeken.

Mi az lélekgyorsszervíz pontosan? Mikor válasszam ezt?

Nemcsak coach, mediátor, kineziológus, asztrológus vagyok, hanem az elmúlt 50 év összes szakmai (lásd Magamról) és lelki tapasztalatát vegyítem egy olyan fúzióba, ahol nem neked kell kitalálnod, hogy milyen gyógyító technikára van szükséged – neked csak mondanod kell, amiben éppen benne vagy. Akkor és azonnal keresünk egy lehetőséget, egy megoldást arra a problémára, ami foglalkoztat, feszít. Nem feltétlenül hosszas folyamatban, üléssorozatokon át, hanem egyfajta „gyorsszerviz”-formában. Az első alkalom díjmentes. Legkevesebb 20 percet tudsz foglalni előre. A problémák nem minden esetben igényelnek terápiát vagy hosszas üléseket – átgondoltságot és jól ránk szabott megoldást azonban mindig. Ráadásul nincs is mindig időnk elmélyülni dolgokban; néha nem vagyunk olyan helyzetben, hogy ezt megtehetnénk, máskor nagyon félünk, és nem vagyunk készek rá, hogy mélyen foglalkozzunk a gyülekező és tapasztalható problémákkal… Ilyenkor is jól jön egy azonnali segítség, egy kicsi szelep, amin kiengedhetjük a gőzt, ami lélegzethez juttat, ami ad egy gyors, profi, emberi viszonyokat jól ismerő, átgondolt megoldást az éppen soron levő nehézségre. 

Nem kell elköteleződnöd, de én elérhető vagyok: megmutatom neked azokat a technikákat, amivel rendszerezheted a gondolatokat, hogy ne csak kavarogjanak benned. Nem mindig vagyunk készek hosszú terápiákon részt venni, vagy talán nem is akarunk, de mindenképpen szükségünk van átgondolt döntéseket hozni, és szabályozni a mindennapokat. Ehhez tudom adni a gondolataimat, empátiámat, gyakorlatias és logikus életvezetési tapasztalataimat, amelyet számtalan útkeresővel, aggódó és gondban levő, töprengő és megoldásokat kereső emberrel megtettem már eddigi munkám során.

Ültél már étteremben egyedül, és hallgattad a szomszéd asztalnál ülőket, akik beszélgetnek?
Itthon a közös baráti, szerelmi, üzleti beszélgetéseinket is áthatja valamilyen folytonos panaszkodás, elégedetlenség. A baráti beszélgetések általában nem egy feldobott jó téma, tapasztalatcsere, eszmecsere, ismeretátadás vagy közös emlékek felemlegetése körül zajlanak, hanem panaszkodunk, siránkozunk, elégedetlenkedünk. Persze ez egy életérzés, ami mélyebb megértést igényel, de közben azt gondolom, hogy ez egy stílus is, márpedig a stílusunk mindannyiunkat meghatároz. Mi lenne, ha a barátságainkat, szerelmeinket, családi kapcsolatainkban zajló együttléteket (indokolt eseteket kivéve) nem a nehézségek taglalására használnánk, hanem jó történetekre, emlékekre, vágyakra, elképzelésekre, fantáziákra?

A lélekgyorsszerviz ezt a megoldást is hivatott betölteni. Olyan csatornát biztosítok neked, ahol kiengedheted a gőzt, levezetheted a feszültséget, átgondolhatod a problémáidat, megtalálhatod a legjobb megoldást – és így több minőségi idő marad a szeretteidre.

Mikor pontosan?

  • amikor eleged van mindenből és mindenkiből
  • amikor egyedül vagy
  • vagy mielőtt állásinterjúra mész
  • amikor egy nehéz témáról kell beszélned valakivel
  • amikor feszült élethelyzetben vagy (haláleset, szakítás, munkahely elvesztése)
  • vagy még jobban akarod érezni magad a bőrödben
  • talán túl akarsz lenni egy rossz érzésen
  • vagy fel akarsz dolgozni egy veszteséget
  • amikor célokat szeretnél találni vagy célokhoz eszközöket keresni és stratégiát készíteni
  • amikor fel akarod ismerni a hitrendszereidet amelyek nem szolgálják a jólétedet

Hogyan?

Az időpontfoglaló rendszerben kiválasztasz egy nyitott időpontot – minimum 20 perc/5.000,- Ft –, és online, telefonon, képpel vagy kép nélkül elmondod azt, amiben éppen benne vagy, amit érzel, ami kikívánkozik belőled. Megadsz egy telefonszámot vagy csatornanevet (Skype, Zoom, WhatsApp, Messenger, Viber), ahol vissza tudlak hívni a megadott időpontban. Választhatsz hosszabb időt is, ha nagy a téma, amit hozol, de nem folyamatról, terápiáról beszélünk, hanem rövid és gyors megoldásokról. Bármilyen témával kapcsolatban kereshetsz, nemcsak lelki problémával, hanem bármivel, amiben szükséged van gyakorlati és célorientált válaszokra, és egy független, kívülálló, de emberi kapcsolatokban tapasztalt emberre. Akár anonim is maradhatsz. Előfordulhat, hogy nem mered azonosítani magad a problémád miatt, mégis segítségre van szükséged. Jelentkezz be bátran! Elég csak a hangod és a fórum, figyelek rád. A foglalás első alkalommal INGYENES, tégy egy próbát!

Keress meg, és maradjunk kapcsolatban!

Mondd el a panaszaidat, a dühödet, a frusztrációdat, a nehézségeket, a félelmeidet, akár az örömödet is. A baráti beszélgetéseket így sokkal kellemesebb hangulatban, érzelmileg feltöltötten tudod kitölteni.