„Túlszerető” Szívek

Hogyan szeress anélkül, hogy elveszítenéd önmagad?
Túlélőkalauz „túlszerető” hölgyeknek a boldog kapcsolatokhoz.

Időpont: 2023. december 14., 19 óra
Ingyenes online előadásra jelentkezem

<

Foglald le a helyed, hogy végre úgy szeress, hogy neked is jó legyen. Ingyenes online előadás amivel tehetsz egy lépést az önmagad előtérbe helyezéséért és a kapcsolati egyensúlyért.

Foglald le a helyed még akkor is ha azt gondolod, hogy nem lehet túlszeretni!

3 titok amiről mesélek Neked

Titok #1 Érzelmi javítóműhely és önmagad háttérbe szorítása

Miért választunk mindig olyan partnert, akit meg akarunk változtatni? Talán büszke is vagy magadra, erőfeszítéseket teszel a másikért, mindent elkövetsz, hogy neki jó legyen, áldozat kész vagy minden megoldásra. Alárendeled a saját érdekeidet a párkapcsolatban? mintha neked mindegy lenne, ha döntési helyzet van, és hagyod irányítani magad? esetleg közben azt várod, hogy a párod úgy döntsön, ahogy neked lenne jó? Majd utána neheztelsz rá, hogy nem vette figyelembe az érdekeidet?

Rávilágítok azokra a múltbéli forrásokra és nehézségekre, amelyek okozzák ezt. Empátiával, szeretettel feltérképezzük ezt a makacs késztetést. Egy új szemlélettel máshogyan tudod kezelni a meglévő kapcsolatot, vagy másfajta férfiakat választasz, és elindulsz a boldog kapcsolatok felé.

Titok #2 A tökéletességre törekvés és az állandó elérhetőség nyomása

Mindig jelen kell lenned? Igyekszel mindig elérhető és támogató lenni? Te oldod meg a problémákat? Ugrásra készen, mint egy anyaoroszlán?. Miért érzed úgy, hogy rendelkezésre kell állnod? kiderítjük és feloldozod magadban! Kiderítjük a végére és megálljt parancsolunk neki. Technikákat mutatok, amellyel kordában tartható ez a késztetés.

Titok #3 Érzelmi összhang hiánya

Törekszel olyan partnereket találni, akik ugyanolyan mértékben viszonozzák az érzéseidet, de gyakran olyanok vonzanak, akik nem képesek megadni az érzelmi megerősítést, támogatást? Megnézzük, hogy mi a vonzó ezekben a férfiakban. Át lehet átformálni? hogyan, miért nehéz elengedni őket és mikor engedjük el egyáltalán.

Ismerd meg az előadót

Orosz Ildikó life és business coach

35 évnyi filmművészet, amely során az amerikai nagyjátékfilmek világában tevékenykedtem, többek között Oscar-díjas alkotások mögött állva. A reklám és a televíziózás dinamikus területén szerzett, 8 évnyi ügynökségi tapasztalatokkal is bővítettem látókörömet. Mint producer, a kreatív és tárgyszerű gondolkodás egyszerre vált részemé.

bővebben ⟶

12 évvel ezelőtt a Coach Akadémián megkezdett utam során a Gestalt módszerének alapjait ötvözve folytattam tovább a tanulást. Az oktatás terén is érvényesül a tudásom, hiszen különböző filmes iskolákban osztom meg coach-ként szerzett tapasztalataimat és segítem a következő generációkat.

De mindenekelőtt segítő vagyok. Az önismereti munka nem áll meg; folyamatosan fejlődőm, hogy teljes odafigyeléssel tudjam támogatni azokat az embereket, akik törekszenek hinni önmagukban és a változás erejében. Veled vagyok azon az úton, amely önmagad felé vezet.

Volt idő, amikor úgy éreztem, semmi sem elég jó. Minden partneremben a változás lehetőségét kerestem, dominálni akartam, miközben én magam is alárendeltem magam a kapcsolataimban. Ez az utazás számtalan tapasztalattal gazdagított, mind saját magammal, mind az ügyfeleimmel kapcsolatban, megértve, hogyan lehet szembenézni és kezelni ezt a komplex kihívást.

Megtanultam felismerni és elfogadni önmagam, megtapasztaltam a veszteség súlyát, és megszereztem az eszközöket a felálláshoz, hogy szembeszállhassak az élet kihívásaival. Inspirálódni és együttérezni tudok, de közben gyakorlatias és strukturált is maradok. A motivációk és az emberi lélek külön világai iránti mély kíváncsiság vezérel, mindig a problémák gyökereit keresem, hogy valódi megértéssel és hatékony segítséggel tudjak melletted állni.

Foglald le a helyed, hogy végre úgy szeress, hogy neked is jó legyen. Ingyenes online előadás amivel tehetsz egy lépést az önmagad előtérbe helyezéséért és a kapcsolati egyensúlyért.

Foglald le a helyed még akkor is ha úgy érzed, hogy nem lehet túlszeretni!