„Túlszerető” Szívek

Hogyan szeress anélkül, hogy elveszítenéd önmagad?
Túlélőkalauz „túlszerető” hölgyeknek a boldog kapcsolatokhoz.

Időpont: 2024. július 23-án, kedden 19 órakor
Ingyenes online előadásra jelentkezem

Foglald le a helyed, hogy végre úgy szeress, hogy neked is jó legyen. Ingyenes online előadás amivel tehetsz egy lépést az önmagad előtérbe helyezéséért és a kapcsolati egyensúlyért.

Foglald le a helyed még akkor is ha azt gondolod, hogy nem lehet túlszeretni!

3 titok amiről mesélek Neked

Titok #1 Érzelmi javítóműhely és önmagad háttérbe szorítása

Miért választunk mindig olyan partnert, akit meg akarunk változtatni? Talán büszke is vagy magadra, erőfeszítéseket teszel a másikért, mindent elkövetsz, hogy neki jó legyen, áldozat kész vagy minden megoldásra. Alárendeled a saját érdekeidet a párkapcsolatban? Mintha neked mindegy lenne, ha döntési helyzet van, és hagyod irányítani magad? Esetleg közben azt várod, hogy a párod úgy döntsön, ahogy neked lenne jó? Majd utána neheztelsz rá, hogy nem vette figyelembe az érdekeidet?

Rávilágítok azokra a múltbéli forrásokra és nehézségekre, amelyek okozzák ezt. Empátiával, szeretettel feltérképezzük ezt a makacs késztetést. Egy új szemlélettel máshogyan tudod kezelni a meglévő kapcsolatot, vagy másfajta férfiakat választasz, és elindulsz a boldog kapcsolatok felé.

Titok #2 A tökéletességre törekvés és az állandó elérhetőség nyomása

Mindig jelen kell lenned? Igyekszel mindig elérhető és támogató lenni? Te oldod meg a problémákat? Ugrásra készen, mint egy anyaoroszlán? Miért érzed úgy, hogy rendelkezésre kell állnod? Kiderítjük és feloldozod magadban! Kiderítjük a végére és megálljt parancsolunk neki. Technikákat mutatok, amellyel kordában tartható ez a késztetés.

Titok #3 Érzelmi összhang hiánya

Törekszel olyan partnereket találni, akik ugyanolyan mértékben viszonozzák az érzéseidet, de gyakran olyanok vonzanak, akik nem képesek megadni az érzelmi megerősítést, támogatást? Megnézzük, hogy mi a vonzó ezekben a férfiakban. Át lehet formálni őket? Hogyan, miért nehéz elengedni őket és mikor engedjük el egyáltalán.

Ismerd meg az előadót

Orosz Ildikó life és business coach

Üdvözlöm Önt a „Túlszerető Szívek” előadásomon! Orosz Ildikó vagyok life és business coach.

A kapcsolatok egyensúlyának hiánya végigkísérte az életem. Gyermekkorom óta törekszem ennek a megértésére. Pszichológiai tanulmányaim során a konfliktuskezelés volt a szakdolgozatom témája. 20 éves sikeres vezetői múlttal a háttérben, büszkén mondhatom el, hogy 30 000 ember társkeresési útját segítettem egy általam alapított és igazgatott társkereső oldalon keresztül.

bővebben ⟶

12 évvel ezelőtt a Coach Akadémián megkezdett utam során a Gestalt módszerének alapjait ötvözve folytattam tovább a tanulást

Rendszeresen tartok előadásokat kommunikáció és konfliktuskezelés témában, és a Bézs Rádióban rendszeres vendégként beszélgetek a kapcsolatok kihívásairól és nehézségeiről, szakításról stb. A „Túlszerető Szívek” előadásom a kapcsolatok egyensúlytalanságában nyújt támaszt.

Korábban úgy éreztem, sosem vagyok elég jó, és partnereimben a változás lehetőségét kerestem, miközben magamat is alárendeltem. Ez az utazás gazdag tapasztalatokkal látott el, megértve, hogy szembe kell nézni ezzel a komplex kihívással. Megtanultam felismerni és elfogadni önmagam, megtapasztaltam a veszteség súlyát, és megszereztem az eszközöket a felálláshoz.

Az ügyfeleimnek inspirációt és empátiát nyújtok, miközben gyakorlatias és strukturált megközelítést is képviselek. A motivációk és az emberi lélek mélyreható megértése vezérel. Célom, hogy valódi megértéssel és hatékony segítséggel legyek melletted, keresve a problémák gyökereit.

Köszönöm, hogy csatlakozott hozzánk, és várom, hogy együtt fedezhessük fel a kapcsolatok gazdag világát!

Foglald le a helyed, hogy végre úgy szeress, hogy neked is jó legyen. Ingyenes online előadás amivel tehetsz egy lépést az önmagad előtérbe helyezéséért és a kapcsolati egyensúlyért.

Foglald le a helyed még akkor is ha úgy érzed, hogy nem lehet túlszeretni!